Uvek smo spremni da
odgovorimo na sva Vaša pitanja...

...A ovde smo izdvojili neka od najčešćih...

1.

Cene ulaganja određujemo po planu izvođenja projekta. Na njih utiče stil gradnje, hitnost izvođenja radova, kvadratura, materijali i još mnogo toga. Ukoliko nam pošaljete upit, rado ćemo Vam dati detaljniji odgovor na ovo pitanje.

2.

Imamo garanciju u trajanju od dve godine. Ipak, retko kada dolazi do potrebe za njenim korišćenjem, jer se pre svakog rada vrši veoma jasna priprema svakog segmenta tako da ona bude vidljiva i kupcu i svakom od članova tima.

3.

Svesni smo da se dobra usluga ne završava samo završenim radovima. Zato je osoba odgovorna za komunikaciju sa Vama od samog početka pa sve do kraja i nakon procesa.

Ipak, kako ne bi dolazilo do reklamacija, pre saradnje svaki klijent dobija: 2D i 3D vizualizaciju, odabir materijala, makete i modele. Tako osiguravamo obostrano zadovoljstvo.

4.

Svaki od naših saradnika je u timu preko 10 godina. Smatramo da ono što je dobro ne treba menjati, i trudimo se da uvek sarađujemo sa istim članovima tima.

Naši stručnjaci za dizajn su visoko obučeni i imaju iskustvo u različitim stilovima i tehnikama dizajna enterijera. Oni su u stanju da kombinuju svoje znanje i kreativnost kako bi stvorili jedinstvene i funkcionalne prostore koji će ispunjavati potrebe naših klijenata. Pored toga, mi u našem timu smo posvećeni korišćenju visokokvalitetnih materijala i opreme kako bi osigurali da rezultat bude dugotrajan i da zadovolji visoke standarde kvaliteta.

5.

Saradnja sa nama počinje slanjem upita ili kontaktiranjem. Na svakom projektu osnovni tim čine arhitekta, poslovođa i direktor. Svaki projekat ima jednog poslovođu sa kojim dalje komunicirate, a projekte nakon završenog plana realizujemo po modelu: "Ključ u ruke. Prosek završetka projekta je do sada 1 do 3 meseca.

Na početku svakog projekta, razgovaramo sa našim klijentima kako bi saznali njihove želje, potrebe i budžet. Zatim, naš tim stručnjaka za dizajn enterijera kreira konceptualne ideje i skice koje će oslikati budući izgled prostora. Ove skice su temelj za dalji razvoj projekta i omogućavaju nam da učinimo neophodne izmjene i korekcije prije nego što se krene sa izvođenjem radova.

6.

Radimo i na velikim poslovnim objektima kao i na privatnim, ušuškanim prostorima. Dizajniramo enterijer ali i vršimo konstrukcione poslove poput kreiranja Benzinskih stanica, restorana i objekata.

U našem timu smo posvećeni stvaranju jedinstvenih i funkcionalnih prostora koji će ispunjavati potrebe i želje naših klijenata. Prilikom dizajniranja, vodimo računa o svakom detalju, od funkcionalnosti do estetike, kako bi osigurali da rezultat bude izvanredan.

Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.